Een cadeau dat een leven lang meegaat?

Geef dan een cadeaubon cadeau voor een kleur- of stijladvies cadeau.

Reactie plaatsen

Reacties

Jikke
3 jaar geleden

Voor mijn 40e verjaardag kreeg ik van mijn zus een kleuradvies aan huis door Agnes.
Een super cadeau. Ik had zoveel kleding in mijn kast met uiteenlopende kleuren. En ik begon me steeds vaker af te vragen wat me nou eigenlijk echt mooi stond. Het werd tijd voor een frisse start.

Het voelde als een verwen uitje in eigen huis, waar mijn zus ook bij was. Gezellig en ook handig om achteraf nog eens na te praten. Wat ook echt een verassing was, was dat ik op het eind ook nog werd opgemaakt.
Agnes weet meteen een ontspannende, gezellige en leuke sfeer neer te zetten. Maar ze is ook duidelijk en eerlijk, dit samen met het filmpje maakt het beter te zien wat een kleur kan doen voor je. Ook de tips van combineren van kleuren zijn erg handig.

De volgende dag ben ik kritisch door heel mijn kledingkast gegaan, waarbij ik een hoop weggegeven heb. Maar inmiddels is de kast alweer aardig opgevuld. Omdat shoppen mij veel energie kost is het nu wel makkelijker geworden omdat je doelgerichter kunt kijken. Maar tevens is het ook weleens lastig omdat je soms iets heel leuks ziet, maar het totaal niet je kleuren zijn.
Toch zou ik zeker het advies aanraden, het geeft je een hele nieuwe kijk op hoe je er goed uit kunt zien door alleen maar je kleuren keuze te veranderen!

Jikke 40 jaar

Lobke
3 jaar geleden

Nadat ik zelf 2 jaar geleden een kleuradvies heb gekregen heb ik mijn garderobe daar helemaal op aan gepast. Ik zou niet anders meer willen en toen mijn zus 40 werd wist ik het perfecte cadeau voor haar! Zij had al vaker hints gegeven wel benieuwd te zijn welke kleuren haar het beste zouden passen. Het cadeau geven was al een feestje, mede door de leuke cadeaubon die Agnes had opgestuurd en de voorpret die mijn zus en ik samen hadden.

Ik kwam bij Agnes omdat ik haar kende via een gezamenlijke vriendin. Agnes heeft aandacht voor wie je als persoon bent en wat het beste bij jou past. Ze weet haar aanpak daar op af te stemmen. Daarnaast komt ze ook nog eens bij je thuis, zelfs als dat in Limburg is :-)

Het advies zelf was heel ontspannen, gezellig en leerzaam, en heel leuk om er zelf ook bij te zijn. Mijn zus was heel verrast door de uitkomst. Maar doordat je er stap voor stap in mee genomen wordt en zelf dus ziet welke kleuren het beste in je naar boven te halen ervaar je het zelf. Extra verrassing dat de make-up ook meteen werd meegenomen. Ook ik kreeg een make-up advies, deze heb ik intussen al mooi toegepast en ik zie verschil.
Nadat Agnes weer naar huis is gegaan zijn we meteen in de kledingkast van mijn zus gaan kijken en hebben we een selectie gemaakt, meteen toepasbaar dus! Het was ook een mooi excuus om weer wat kleiding aan te vullen (erg leuk het shoppen daarna en het geeft heel veel richting) en nieuwe kledingcombinaties te ontdekken. Kortom: een top cadeau, gezellige dag en een stralende zus!

Lobke, 42 jaar